Over Daniëlle van den Broek

Voor Daniëlle van den Broek staan globaal 3 kernbegrippen in het leven centraal: 'Zelfonderzoek',  'Optimalisatie' van menseigenschappen en 'Leefstijl'. Op deze pijlers is ook de visie van haar onderneming Heartcore Training (2011) gebaseerd en die van Stichting Allskool waar zij sinds 2014 voorzitter van is. Een kijk op het leven die boven alles een 'practice what you preach' en 'preach what you practice' houding vereist.


Opgeleid als Allskool (holisitic) Life Coach is zij een voorbeeld van iemand die het 'vak' van fysieke, mentale en sociale vorming in de praktijk heeft geleerd. Door haar psychologische achtergrond en werkervaring in de fitnessbranche is een referentiekader gevormd over wat werkt en wat vooral niet werkt in deze samenleving als het gaat om het optimaliseren van gezondheid. Ruim 20 jaar is zij op persoonlijk en zakelijk vlak gecoacht door Michael Lapod: Fysieke en mentale trainer en opleider binnen defensie (1994-2004), grondlegger Stichting Allskool, mede-oprichter Stichting Vitality Experience (VITEX). 
 
Daniëlle van den Broek houdt zich dagelijks bezig met het trainen en coachen van diverse doelgroepen. Zij richt zich hierbij op gedragsverandering die leidt tot duurzaamheid in gezondheid. Haar aanpak omvat complete en doelgerichte 'Selfmanagement' programma's die ze met de nodige betrokkenheid, geduld en gedrevenheid aan steeds meer geïnteresseerden aanbiedt. Het kunnen bijdragen aan de levensveranderende processen van deelnemers is een belangrijke drijfveer om zich dagelijks met overgave in te zetten voor Heartcore Training, Stichting Allskool en Stichting Vitality Experience (VITEX).
 

Share our website